Restauracja

Organizujemy wesela, bankiety, chrzty, spotkania okolicznościowe. Ponadto mamy możliwość zorganizowania masowych imprez plenerowych. Posiadamy małe sale kameralne na szkolenia. Naszym szefem kuchni jest Pani Olena Myrcha. Daniami flagowymi są: śledź marynowany podany na pieczonym ziemniaku z sosem tatarskim z chrupiącą cebulą a wszystko udekorowane kawiorem molekularnym. Danie główne to: wołowe policzki długogotowane w czerwonym winie, podane na gołąbkach z kaszą gryczaną i boczkiem w sosie demi-glace, osłodzone konfiturą z marchewki. Restauracja przynależy do sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego.

Na wyśmienity obiad zapraszamy do Sali Różanej codziennie od 10.00 do 20.00

Aktualne Menu – zobacz

 

Menu Restauracja Stangret

 

Oryginalna i smaczna kuchnia, elegancko urządzone wnętrza, profesjonalna obsługa – czynią to miejsce idealnym zarówno na romantyczną kolację jak również biznesowy lunch.